2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Upoznaj nove formule

 

Još bolje i još trajnije Baze

Builder bazu i Master multibazu mnogi od vas već dobro poznaju i vole. U cilju što bolje i trajnije manikure dodali smo im još malo "čarobnog praha"! Tako su nastale Builder base 2020  i Master multibase 2021. Obje baze karakterizira izuzetna moć prianjanja, elastičnost i trajnost. Prvu preporučujemo ljubiteljima gustih baza, a drugu onima koji vole baze srednje gustoće.

 

Još jača moć prianjanja

Pitate se gdje su nestali Acid free primer i Bond? Malo smo ih mixali, nešto dodali i nešto oduzeli i tako je nastao Acid free bond primer. Nov, revolucionaran 2u1 proizvod, koji će vam skratiti vrijeme potrebno za pripremu noktiju. Acid free Bond primer potrebno je nanijeti u tankom sloju, nakon Nail prep-a i pričekati minutu-dvije da se osuši. Nakon toga ostaje nam jedna ljepljiva površina na koju treba nanijeti željenu bazu. Funkcionira kao dvostrano ljepilo, koje onemogućava odizanje materijala s noktiju.

Ne znate kako da sistematizirate boje? Vašim klijenticama je teško da odaberu, jer  su boje neuredno raspoređene? Prava stvar za vas je ovaj prekrasan stalak s tipsama, s dijamantićem na vrhu. Sastoji se od 120 prozirnih tipsi i osim što je vrlo praktičan, ujedno će biti i ukras vašeg salona.