2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAĆA

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANIH PRIGOVORA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača

(NN 41/14, 110/15) prigovor možete podnijeti u pisanom obliku u prostorijama salona ili putem pošte na adresu sjedišta društva:

ŠABLONA J.D.O.O.

X. Ferenščica br. 14

10000 Zagreb

Na Vaš prigovor odgovoriti ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

 

Uvjeti korištenja stranice www.2mbeautyhr.hr

Primjena uvjeta korištenja
Internetska stranica www.2mbeautyhr.hr je u vlasništvu Šablona j.d.o.o., X. Ferenščica 14, 10 000 Zagreb, OIB: 15841936515 (dalje u tekstu: Šablona j.d.o.o.). Šablona j.d.o.o. omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.2mbeautyhr.hr koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja (dalje u tekstu: Uvjeti). Korištenjem Šablona j.d.o.o. web shop sustava za naručivanje i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni www.2mbeautyhr.hr (dalje u tekstu: 2MBEAUTY ) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

U slučaju pristupa i/ili korištenja domene www.2mbeautyhr.hr i svih povezanih pod-domena te pripadajućeg sadržaja (primjerice: fotografije, audiovizualna djela, zvuk, tekst, grafike, ilustracije i podaci), aplikacija, softvera i usluga koje se omogućavaju putem 2MBEAUTY web shop-a bez obzira na način korištenja, korisnik izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i uporabu 2MBEAUTY web shop-a u skladu s ovim Uvjetima, a reguliranje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja/uporabe 2MBEAUTY web shop-a vrši se u skladu s ovim Uvjetima.

Korisnici su dužni redovito provjeravati Uvjete te se smatra da su korisnici korištenjem 2MBEAUTY web shop-a ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Korisnici sami snose odgovornost za posljedice ne postupanja u skladu s ovom odredbom Uvjeta.

Šablona j.d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Sadržaj, software, usluge i aplikacije internetskog servisa

Sav sadržaj koji se prikazuje ili nalazi u/na 2MBEAUTY web shop-u, uključujući ali ne i ograničavajući se na objavljeni tekst, grafike, ilustracije, fotografije, audiovizualna djela, zvuk, dokumente, podatke i informacije, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti na način koji je protivan ovim Uvjetima.

Sadržaj, vizualni identitet, aplikacija i software 2MBEAUTY web shop-a zaštićeni su u skladu s odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakonom o žigu te Kaznenim zakonom.

Posebno je izričito zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj, vizualni identitet, aplikacije i softver 2MBEAUTY web shop.

Usluge 2MBEAUTY web shop-a zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe na bilo koji način te koristiti na način koji je protivan ovim Uvjetima. Pohrana ili kopiranje sadržaja za bilo koju svrhu i na bilo koji način i korištenje na način koji je protivan ovim Uvjetima izričito je zabranjeno.

U slučaju neovlaštenog, nedopuštenog i/ili protuzakonitog korištenja bilo kojeg sadržaja (tekst, fotografije, aplikacije, software, audiovizualna djela) ovog 2MBEAUTY web shop-a, Šablona j.d.o.o. pridržava pravo potraživati naknadu cjelokupne štete te pokrenuti građanski i kazneni postupak pred nadležnim sudovima protiv pravne i/ili fizičke osobe koja na opisani način koristi 2MBEAUTY web shop.

Korištenje stranica 2MBEAUTY

Korisnik potvrđuje i jamči da će ove stranice koristiti u skladu s ovim Uvjetima i svim primjenjivim zakonima i pravilima, uključujući, bez ograničenja, sve one koje se odnose na internet, e-mail (poruke elektroničke pošte), podatke i privatnost.

Korisnik potvrđuje i jamči da će preuzeti sadržaj koristiti isključivo na način u skladu s ovim Uvjetima, u protivnom takvo korištenje smatra se nedopuštenim, u kojem slučaju je Šablona j.d.o.o. ovlašten potraživati naknadu štete od korisnika te mu u cijelosti ili djelomično ograničiti pružanje usluge.

Registracija, korisnički račun

Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu fizičku ili pravnu osobu. Registracijom za usluge 2MEBAUTY web shop-a, korisnik dobiva pristup aplikaciji putem svoje e-mail adrese i odabrane lozinke. Korisnički račun nije prenosiv na druge osobe. Korisničkim računom pravnih osoba može se koristiti samo odgovorna osoba navedena kao takva pri registraciji.

Izričito je zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka te lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

Izričito je zabranjeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama.

Izričito je zabranjena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

Izričito je zabranjeno, na bilo koji način, korištenje 2MBEAUTY web shop-a za slanje, odnosno poticanje širenja neželjenih elektroničkih priopćenja (tzv. spammanje).

Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Šablona j.d.o.o. zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, uskratiti registraciju ili ugasiti korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

Obveze registriranih korisnika

U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati tip registracije ( fizička ili pravna osoba ), ime i prezime, odnosno naziv tvrtke i ime i prezime odgovorne osobe, navesti adresu i kućni broj, poštanski broj i grad, e-mail adresu, željenu lozinku te OIB ( pravne osobe ). Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti potpuni i istiniti. Završetkom registracije korisnik prihvaća ove Uvjete i odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom sadržaja i usluga 2MBEAUTY web shop-a.

Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Opći uvjeti

Opće odredbe uvjeta prodaje

Nositelj svih prava na internet stranici www.2mbeautyhr.hr/ je Šablona j.d.o.o. (dalje u tekstu: Šablona j.d.o.o.). Šablona j.d.o.o. putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa – 2MBEAUTY web shop sustava online kupovine  (dalje u tekstu: Web shop). Korištenjem usluge Web shop-a i svih pridruženih stranica i servisa na www.2mbeautyhr.hr/ domeni smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Aplikacije te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Aplikacije, smatraju se sastavnim dijelom takvih Ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Web shop-a je Šablona j.d.o.o., X. Ferenščica 14, 10 000 Zagreb, OIB: 15841936515 (dalje u tekstu: Šablona j.d.o.o.).

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

Šablona j.d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Šablona j.d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web shop-a u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Šablona j.d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Aplikacije u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Web shop-a odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Web shop-a od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Šablona j.d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost i isti se ne mogu smatrati zamjenom za liječničku ili nutricionističku terapiju.

Šablona j.d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.2mbeautyhr.hr/. Šablona j.d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Opis usluge, uvjeti i odredbe

Šablona j.d.o.o. nudi prodaju kozmetičkih artikala i preparata potrošačima Republike Hrvatske www.2mbeautyhr.hr. Potrošači imaju mogućnost pregleda trenutno dostupnih proizvoda objavljenim na internetskim stranicama www.2mbeautyhr.hr.

Uloga Šablona j.d.o.o. je:

○            naručene proizvode potrošaču nakon zaprimljene uplate u cijelosti, dostaviti na adresu potrošača ili na drugačiji način ukoliko je tako dogovoreno između trgovca i potrošača

○            provjeriti da li je dostavna služba potrošaču dostavila proizvod te obavijestiti trgovca o eventualnom kodu za praćenje pošiljke

○            osigurati mogućnost potrošaču pravo na povrat sredstava za plaćeni proizvod u roku 14 dana u slučaju da je roba stigla na adresu potrošača oštećena

Potrošačima je strogo zabranjeno:

○            Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

○            Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje potrošač zna ili pretpostavlja da su lažne a čije bi korištenje moglo naštetiti drugim korisnicima

○            Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizičke ili pravne osobe

○            Manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala

○            Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

○            Iznošenjem detalja o suradnji s Šablona j.d.o.o. u javnosti

○            Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja potrošača bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

○            Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softwarea i/ili hardware I telekomunikacijske opreme

○            Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja potrošača

Šablona j.d.o.o. zadržava pravo poduzimanje zakonskih mjera u slučaju da potrošač radi i djeluje na štetu ugleda i časti Šablona j.d.o.o.

- Registracija i narudžba

Registrirani korisnik pristaje da se kupnja putem Web shop-a za naručivanje vrši na način da proizvode i usluge dostupne bira na temelju slike i osnovnog opisa proizvoda. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. S obzirom na mogućnosti individualnog podešavanja monitora na računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka I sl., Šablona j.d.o.o. ne jamči potpunu sukladnost boja proizvoda s bojama kako ih registrirani korisnik vidi na zaslonu svog monitora. Za kupovinu potrebno je odabrati varijacije artikla ( opcionalno ), broj komada i zatim kliknuti “Stavi u košaricu”.

Korisnik dostavlja svoje podatke te provjerava njihovu točnost.

- Otkazivanje ili izmjena odobrene narudžbe

Svaka narudžba potrošača prolazi proces odobrenja. U cilju zaštite potrošača, svi naručeni proizvodi se provjeravaju na stanju kao i njihova dobavljivost. Ukoliko svi proizvodi zadovoljavaju uvjete za naručivanje ( dostupnost ) narudžba potrošača će biti odobrena. U tom trenutku se Ugovor o kupnji i usluzi stavlja na snagu te svaka strana zadržava svoja prava i obveze iz Ugovora.

U odobrenoj narudžbi potrošači mogu zatražiti dodavanja dodatnih proizvoda u narudžbu. S novom cijenom narudžbe, potrošači se moraju složiti pisanim putem.

Ukoliko Šablona j.d.o.o. naknadno ustanovi da je došlo do promjene stanja nekog od naručenih proizvoda, bez odgode će o tome obavijestiti potrošača te ponuditi zamjenu za neki drugi proizvod, ili povrat razlike sredstava za proizvod koji je nedostupan.

Ukoliko se ustanovi da se za potrošača ne može naručiti niti jedan proizvod iz narudžbe i da se ne može pronaći rješenje za zamjenski proizvod, Šablona j.d.o.o. će vratiti cijeli uplaćeni iznos potrošaču.

Šablona j.d.o.o. pridodaje posebnu pažnju kupcima koji prvi put naručuju te dostavljene osobne podatke provjeravaju u cilju sprječavanja lažnih narudžbi i mogućih prevara na štetu potrošača koji narudžbu nikada nisu niti napravili. Ovakvi slučajevi pokušaja prevare će biti bez odgode proslijeđeni nadležnim državnim institucijama na obradu.

- Statusi narudžbi i cijene

Svaka narudžba potrošača prolazi proces odobrenja. U cilju zaštite potrošača, svi naručeni proizvodi se provjeravaju na stanju kao i njihova dobavljivost. Ukoliko svi proizvodi zadovoljavaju uvjete za naručivanje ( dostupnost ) narudžba potrošača će biti odobrena. U tom trenutku se Ugovor o kupnji i usluzi stavlja na snagu te svaka strana zadržava svoja prava i obveze iz Ugovora.

Cijene proizvoda izražene su u HRK i uključuju PDV. Šablona j.d.o.o. može odrediti određene popuste na kupovinu putem Web shop-a ( putem kupona za popuste ) koji se mogu odnosi na određeno vremensko razdoblje. Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka odobravanja narudžbe.

Potvrdom Ugovora o kupnji i usluzi korisnici završavaju postupak kupovine.

Cijena dostave, te dodatnih troškova kupljenih proizvoda je uključena u konačnu cijenu narudžbe koju kupac uplaćuje na račun.

Potrošači svoje odobrene narudžbe mogu plaćati na slijedeće načine, prilikom čega sami odlučuju o načinu uplate:

○            Uplatom putem opće uplatnice u poslovnicama Banke, pošte i Fine na žiro račun Šablona j.d.o.o-a

○            Uplatom putem internet I mobilnog bankarstva banaka na žiro račun Šablona j.d.o.o.-a

○            Plaćanje pouzećem

- Pravo na povrat sredstava - kašnjenje u isporuci

Potrošač je dužan po isteku 10. dana od dana kada je dobio potvrdu da je narudžba poslana, prijaviti kašnjenje u dostavi ukoliko ne primi narudžbu. Ukoliko kupac nije prijavio u roku 30 dana od dana slanja potvrde kašnjenje u dostavi, Šablona j.d.o.o. će smatrati da je potrošaču proizvod stigao te naknade reklamacije u isporuci proizvoda neće uvažiti. Kašnjenje u dostavi se prijavljuje isključivo pisanim putem na e-mail adresu sablonajdoo@gmail.com.

Ukoliko potrošač ne podigne pošiljku u pošti ili carini, paket se vraća Šablona j.d.o.o.-u.

Ako se ne zaprimljeni proizvod vrati Šablona j.d.o.o.-u, potrošač ima pravo na povrat novaca za taj proizvod umanjen za povratnu cijenu poštarine.

- Jednostrani raskid Ugovora - unutar 14 dana od dana isporuke

Potrošač bez ikakvog razloga može vratiti proizvod trgovcu u roku 14 dana od dana predaje proizvoda potrošaču. Sve eventualne troškove povratnog slanja snosi potrošač. Proizvod koji se vraća trgovcu mora biti nekorišten te u originalnom pakiranju. Potrošač ima pravo na povrat sredstava ili slanje novog proizvoda nakon što trgovac zaprimi paket.

Potrošač je dužan vratiti proizvod trgovcu ukoliko želi ostvariti pravo na povrat novaca. Da bi potrošač mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Šablona j.d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ( na Šablona j.d.o.o., X. Ferenščica 14, 10 000 Zagreb ), ili elektroničkom poštom na sablonajdoo@gmail.com, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

- Reklamacije i zamjene

Nakon ispunjene opravdane reklamacije, prvenstveno potrošač bira način na koji će ona biti riješena. Šablona j.d.o.o. je uvijek na strani potrošača u slučajevima reklamacije te zastupa interese potrošača i napraviti će sve potrebne korake i predradnje kako bi potrošač ostvario povrat novaca ili zamjenu za drugi proizvod.

Šablona j.d.o.o. savjetuje kupce u vezi reklamacija te obavlja kompletan proces reklamacije prodavaču u ime kupca. Šablona j.d.o.o. obvezuje se postići maksimum za kupca oslanjajući se na znanje, pravila internet kupovine, iskustvo i ugled među prodavačima.

- Materijali nedostaci

Nedostatak postoji:

○            ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,

○            ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,

○            ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,

○            kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,

○            ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),

○            ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,

○            ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu.

Nedostaci za koje trgovac ne odgovara:

○            Trgovac ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati,

○            Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari,

○            Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor),

○            Ali trgovac odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostatke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike

- Zaštita podataka

Šablona j.d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Aplikacije te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Šablona j.d.o.o. može prikupljati osobne podatke potrošača, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste potrošač dobrovoljno dostavi Šablona j.d.o.o.

Šablona j.d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva potrošača kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Šablona j.d.o.o. prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o potrošačima koji se odnose na način uporabe Web shop-a bez otkrivanja identiteta potrošača i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta potrošača.

Šablona j.d.o.o. prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) potrošača ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Šablona j.d.o.o. će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Web shop-a od strane potrošača među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Šablona j.d.o.o. će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog potrošača.

- Komunikacija s potrošačima

Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da vas Šablona j.d.o.o. u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Potrošač može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

Obavijest potrošačima o načinu zaprimanja pisanih prigovora

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte, na adresu: Šablona j.d.o.o., X. Ferenščica 14, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu: sablonajdoo@gmail.com. Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Podnositelj prigovora:

Ime i prezime:

Adresa za dostavu odgovora:

Izjava o privatnosti

Šablona j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i trećim stranama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Šablona j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaprimanje i obrada narudžbi

Cijena dostave iznosi 25,00 kn i obračunava se na sve narudžbe s iznosom manjim od 250,00 kn te se odnosi na cijelu Republiku Hrvatsku dok je za narudžbe iznosa većeg od 250,00 kn dostava besplatna.
Narudžbe stižu unutar 2-3 radna dana ovisno o vremenu zaprimanja i slanja narudžbe, zoni isporuke (npr. otoci) i sl. U izuzetnim situacijama uzrokovanim povećanim opsegom posla (uslijed popusta / nakon neradnih dana / zbog elementarnih nepogoda / nemogućnosti poslovanja uslijed nestanka električne energije i sličnih nepredviđenih situacija na koje ne možemo direktno utjecati rok isporuke paketa produžuje se sukladno duljini trajanja situacije koja je nastupila.