2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Ljeto na noktima

Uzorci na noktima – nikad lakši

Ljeto je sezona velikih gužvi kada se uvijek traži termin više. Kako ne biste trošili vrijeme na crtanje dizajna rukom koristite se jednom od naših pločica za pečatiranje. Odličan su alat za nail art – brze i precizne dizajne. Dizajn preslikavate jednim od silikonskih pečata – dostupni u Rose gold i Galaxy verziji. Pečati, osim za pečatiranje, odličan su alat za brzi salonski french. Ne morate se mučiti crtanjem smile linije, samo umočite vrh nokta u boju na silikonskom pečatu!

Boje za pečatiranje

Za najbolji efekt koristite Stamping Art gelove. Gelovi u boji koji su specijalizirani za pečatiranje kako se dizajn ne bi razmazao na noktu. Pogodni su i za crtanje rukom, za sve koju guštaju crtajući kistom.
Danas vam donosimo stamping gelove svjetlijih nijansi jer su one najpogodnije za nanošenje pigmenata. Nakon što pečatom nanesete dizajn na nokat, spreman je za nanošenje pigmenata.

Neon pigmenti

Korištenjem neon pigmenata, svaki dizajn podići ćete na novu razinu. Preporučamo korištenje bijele pozadine, ali i svaka svjetlija boja će biti pogodna za ovu tehniku. Na uzorke s pečata s „fluffy“ četkicom nanesite pigmente. Preporučamo korištenje našeg lepeza kista – Black Beauty Fan Brush. Neon pigmenti jarkih su boja i odlični su za ombre tehniku jer se pigmenti neprimjetno spajaju – bez oštrog prijelaza. Najčešće se koriste za motive zalaska sunca, voćne motive, jarki ombre u nekoliko nijansi i slično.

Upotpunite dizajn

Kako biste svoje lude i žive ljetne dizajne upotpunili, koristite crni Spider gel i završni sjaj Spotty Top Coat. Ako više volite Matte verziju popularnih ljetnih noktiju, preko Spotty sjaja nanesite sloj Matte Topa.