2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

Apsolutni favoriti

 

Gusti ili srednje gusti gel? DA!

Cream Gelly Cover kolekcija je gradivnih kamuflažnih gelova neodoljive kremaste teksture. Dolazi u dvije boje i teksturi po vašoj mjeri. Posebna karakteristika ovog gela je da može mijenjati svoju strukturu. Ukoliko ga prije upotrebe promiješate dobit ćete samonivelirajući, fin i meki gel. Ukoliko ga ne promiješate gel će ostati gust i imat će sposobnost zadržavanja oblika kao klasični gusti Gelly gelovi.

 

UV zaštita

Master Cool Top sjaj je koji sadrži visoku UV zaštitu i čini ga odličnim za ljetne dane jer ne mijenja boju na suncu. Elastičan je top visokog sjaja s vodenim efektom. Pojačava intenzitet boja, a svijetle boje ne žute čak ni nakon nekoliko tjedana, što ga čini savršenom zaštitom nježne i neon kolekcije boja.

 

Kad si u nedoumici, samo dodaj šljokice!

Osim što se Master Cool Top ne odmašćuje, topiv je nakon rašpanja, ne žuti i postojan je do iduće korekcije; dolazi i u varijanti sa ŠLJOKICAMA. Šljokice u sjaju dolaze u 3 veličine i različitim intenzitetima – Chameleon, Glitter i Shimmer. Ovi završni sjajevi daju bojama svjetlucajuću završnicu. Kombinirajte ih s bilo kojom bojom, dat će im sasvim novi izgled.