2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

NOVITETA NIKAD DOSTA

 

Omiljena Multibaza u plus izdanju

Imamo divne vijesti za sve zaljubljenike Multibase 2021 baze. Stigla je njena gušća verzija Master Multibase + koja je savršena za ojačavanje prirodnih noktiju. Odlično se nivelira zbog čega se ne slijeva u kutikulu. Zahvaljujući specijalnoj formuli omogućava SAVRŠENO prianjanje na nokatnu ploču.

 

Bez turpijanja

Stigao nam je dugo iščekivani Cover No Filing gel. Gel je samonivelirajuć, srednje gustoće koji se ne razlijeva i ima odlično prijanjanje čime ubrzava i olakšava tretmane ugradnje i nadopune. Zbog svoje je teksture idealan za tehniku bez turpijanja. Dolazi u pigmentiranoj prirodnoj nude nijansi i pokriva svaki nokat.

 

Revolucionarne tipse

Tipse su se vratile u modu u još boljem i efikasnijem izdanju. Easy press on tipse su, za razliku od klasičnih, mnogo elastičnije i fleksibilnije. 

Lijepe se preko cijelog nokta - od kutikule do vrha nokta. Za ljepljenje tipsi moguće je koristiti bilo koju gušću bazu za gel lak, bitno je samo da pri ljepljenju ne ostanu mjehurići zraka. Dužina i oblikovanje tipse je po želji, a dolaze u 3 oblika - badem, kocka i balerina. Na skraćenim tipsama dovoljno je nanijeti boju i sjaj, a ukoliko ostavljate cijelu dužinu tipse potrebno je na njih nanijeti gel kako bi bile čvršće i trajnije. Nadopuna se radi klasično kao i kod ugradnje šablonama. 

 

 

Prašina je neizostavan deo posla

Aspirator spašava glavu kod izrade umjetnih noktiju, a svi znamo koliko se prašine nakupi u njegovoj vrećici i koliko ju često treba prazniti i čistiti. Vrećicu za aspirator od sada možete kupiti posebno i uvijek imati spremnu čistu vrećicu za zamjenu.