2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Prva saznaj koji novi prizvodi nam stižu

 

Brusilice

Stižu su nam neki stari, i neki novi modeli brusilica za nokte! Novost je brusilica JD8500 čiji mikromotorni pogon rezultira mirnijim, preciznijim radom, te visokoj efektivnosti čak i na nižim brzinama. Vrlo je tiha i dolazi s opcijom pogona na papučicu. Ide do čak 35.000 okretaja u minuti.

 

Holo sparkles gelovi

Bliži nam se božićna sezona! Uz mnoštvo noviteta koji će tek doći, u stalnoj ponudi tu su prekrasni Holo Sparkles gelovi. Dolaze u dvije verzije. Ovo su gradivni gelovi s reflektirajućim komadićima folije koji će te oduševiti s jednostavnošću nanošenja i završnim efektom. Koristimo ga kao klasičan gradivni gel, za građeni french ili kao folije u gelu.
 

Mermaid pastel pigment

Postigni WOW efekt na noktima u samo nekoliko sekundi uz Mermaid Pastel pigment prah! Ovaj svjetlucavi pigment dolazi u 6 prekrasnih pastelnih nijansi, a jačina efekta ovisi o boji podloge te količina i kut svjetlosti.

 

2022. Rokovnici

Stižu nam rokovnici za 2022. godinu! Rezerviraj i ti svoj primjerak - Pronađi ga na našem webshopu u kategoriji Dodatna oprema. Klikni na rezerviraj, popuni podatke i čekaj naš e-mail u kojemu ćemo te obavijestiti o dolasku rokovnika.