2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Požuri po upravo dostupne 2MBEAUTY proizvode!

 

Rašpica za sve!

Puno je razloga zašto su naše japanske rašpe omiljene među tehničarkama za nokte, a jedan od njih je da su sve premazane posebnim industrijskim premazom, zbog čega ne proklizuju po noktu i ostavljaju puno manje prašine od klasičnih rašpica. Ekstremno su čvrste, otporne i izdržljive - dugo traju! Dolaze u grittovima 80/80 - Yakuza, 100/100 - Geisha, 150/150 - Samurai i 180/180 - Ninja.

 

Upravo dostupna

S čak 36 strateški postavljenih UV/LED lampica i snagom od 48W naša #Peggy lampa za nokte jedna je od najučinkovitijih na tržištu! Jesmo li spomenuli da joj je životni vijek duži od čak 50.000 sati? Upravo je dostupna u crnoj boji, i naravno, po odličnoj cijeni za tebe!

 

Šabloni bez konkurencije

Ove su šablone stvorene kako bi olakšale rad kako početnicama tako i tehničarkama koje imaju velik broj klijentica. Veličina šablona olakšava ti baratanje s njima, stabilne su i čvrste, a opet dovoljno fleksibilne - baš onako kako trebaju biti. Vodilice za veličine i oblike jasno se ističu i jednostavne su, a tu su i vodilice za rezanje šablone.
Mi možemo puno pričati o njima, a najbolje da ih sama isprobaš i uvjeriš se - dolaze u pakiranju od 400 komada po super cijeni od samo 89,00 KN.