2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Saznaj zašto svi biraju ove proizvode!

 

Baze koje ćeš obožavati

Tražiš mrak bazu za gel i trajni lak? Mi imamo čak dvije! Master Multibase 2021 i Builder Base 2020 baze sigurno će te oduševiti. 

Master Multibase 2021 baza srednje je viskoznosti, koristimo ju za učvršćivanje nokta kod trajnog laka i kao bazu za gel. Topiva je i s njom možeš produžiti nokat do 2mm. Kod trajnog laka savršeno učvršćuje nokat i daje mu niveliran oblik, a kod gela služi kao odlična i jaka podloga. S Builder Base 2020 bazom možeš također sve to - ona je malo gušća, za sve vas koje ipak više volite baze gelaste viskoznosti i strukture.
 

Dobra lampa čuva oči

Za dobar i ugodan rad potrebna ti je kvalitetna i dugotrajna stolna lampa. Naša Super Star Led lampa sadrži čak 98 izuzetno svjetlih LED lampica, ravnomjerno osvjetljava cijelu površinu stola i ne iskrivljuje boje. Zbog LED tehnologije ova lampa ne treperi i izuzetno je ugodna za oči. Baca bijelo i hladno svjetlo zbog čega je odlična za fotografiranje i snimanje svih tvojih malih remek-djela! Samo ju pričvrsti za stol i namjesti kako ti odgovara.

 

Idući tjedan stižu nove boje

Puno novih boja - klasičnih gel lakova i glittera koje do sad niste vidjele stiže nam idući tjedan! Obavezno pratite naše društvene mreže i prve saznajte sve novosti!