2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Tri dana ludog popusta na 2MBEAUTY elektroniku!

 

Osigurajte se s odličnim električnim aparatima na popustu za ljetnu sezonu u tijeku!

Od četvrtka 24.06. do nedjelje 27.06. dajemo vam 20% popusta na sve električne aparate kako biste nastavili što efikasnije i kvalitetnije izrađivati nokte. U popust su uključene sve stolne lampe, aspiratori s naslonom za ruke, UV/LED lampe za nokte i brusilice na stanju.

 

Aspiratori

Nova, poboljšana verzija aspiratora s višestrukom usisnom snagom od 40W dolazi u ružičastoj i metalik sivoj boji. Zahvaljujući praktičnom dizajnu on također funkcionira i kao naslon za ruke. Iskoristite 20% popusta do nedjelje i opremite se s već dobro poznatim i omiljenim 2MBEAUTY aspiratorom!

 

Stolne lampe

Dobro osvjetljenje čuva oči! Bilo da je vaše radno mjesto predviđeno za stojeće stolne lampe, ili one s pričvrščivačem -  2MBEAUTY ima sve. Moderne LED i NEON stolne lampe po odličnim cijenama prilika je koja se ne propušta!

 

Brusilice

Nova brusilica stigla je u asortiman! Električna brusilica s jakim mikromotorom s kojim je tihi i precizniji rad zagarantiran. Broj okretaja: 30000/min. Uz brusilicu se dobije set dijamantnih nastavaka i papučica za lakše korištenje.

 

UV/LED lampe

Poznate PEGGY lampe za nokte sadrže ugrađeni svjetlosni senzor automatski uključuje lampu kada joj se ruka približi, te se gasi kada se tajmer isključi. Prikladna za svakodnevni salonski rad, ali također pogodno za kućnu upotrebu ili putovanje. Zahvaljujući rasporedu lampica i njihovoj snazi svaki materijal apsorbira vrlo brzo!