2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Šareno ljeto

 

Najbolji neonci

Naša kolekcija Neon gel lakova sastoji se od 40 boja. Ovog puta, za vas smo izabrali naše omiljene ljetne boje, koje savršeno izgledaju i u kombinaciji. Nije na odmet da ponovimo da Neonce sušite samo 10-20 sekundi u lampi, kako ne bi promijenili boju, te da kao zaštitu koristite Master cool top s puno UV zaštite.

Black abstract kistovi za gel ukrašeni kamenčićima neophodan su alat svim profesionalnim nail tehničarima. Ovi kistovi sastoje se od prirodne dlake, imaju ravan vrh i uz to sadrže i poklopac, koji štiti dlaku od sunčevog zračenja i prašine.

 

Nije samo za ekstremne nokte!

Extreme šablone već dobro poznaju svi ljubitelji ekstremnih noktiju. Ali jeste li znali da se na njima nalazi i pomoćna linija, po kojoj možete odrezati šablonu i dobijete malu, praktičnu šablonu idealnu za salonske forme? Osim toga, papir ovih šablona izuzetno je čvrst, ne lomi se i ima izuzetno dobro ljepilo. Lako se oblikuje, krilca lijepo prianjaju jedno na drugo i ostaju stabilna do kraja geliranja. Probajte i uvjerite se u njihovu svestranost.