2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Mnogo fantastičnih noviteta!

Za nekoliko dana stiže nam puno prekrasnih noviteta, koje već ne možemo dočekati da vam pokažemo! Zato vam otkrivamo što vas čeka
 
 

Brz i elegantan dizajn

Pravu čar Spider silk gelova nikako ne možemo dočarati preko slike. Izaberite jednu od 3 nove Spider silk boje (Silk black, Silk beige, Rose gold) i uvjerite se sami u njihovu ljepotu. Svilenkasti, svjetlucavi Spider gelovi bit će idealni za sve klijente koji traže elegantne dizajne.

 

Sjaj za tamne boje

Nije moguće izabrati jedan završni sjaj koji bi odgovarao svim potrebama Nail arta. Svijetle i neon boje zahtijevaju puno UV zaštite kako ne bi promijenile boju, pigmenti i naljepnice zahtijevaju gušći završni sjaj, koji će ih dobro zaštiti, dok tamne boje zahtijevaju Master cool top black završni sjaj, koji će im sačuvati boju. Da crna ostane crna!

 

Zlatni, srebrni i ljubičasti efekt

Nanijeli ste boju, ali vam nedostaje još nešto? Neki zanimljivi efekt ili neki ukras. Effect prozirni gel lakovi sa sitnim komadićima folije učinit će svaku manikuru posebnom, atraktivnom i zanimljivom.

 

Bazni gel lak sa Fiber nitima

Da li ste znali da su Bazni gel lakovi u boji CBE03, CBE16 i CBE17 obogaćeni Fiber nitima? Fiber niti omogućavaju savršeno prianjanje na nokatnu ploču i daju veliku čvrstinu noktima. Njima možete čak i izlijevati nokat na šablonu.

Za vas biramo najljepše i najzanimljivije proizvode iz 2mbeauty kolekcije. Pripremite se, nastavak slijedi.