2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

10% popusta čitateljima newslettera

Naša mala internet trgovina uvijek se puni novim proizvodima. Od sljedećeg tjedna, stižu nam ovi noviteti:

Neon kolekcija

Ljeto se približava i mi moramo biti spremni. Donosimo Vam cjelokupnu kolekciju Neonaca u pakiranju od 5ml. Kao što znate Neon pigmenti su osjetljivi na utjecaj UV zračenja, stoga predlažemo da Neon gel lakove sušite samo 10 sekundi u lampi i da na kraju obavezno koristite Master cool top, koji sadrži puno UV zaštite!

 

Peggy lampe

Našu kolekciju električne opreme popunjavamo i dobro poznatom Peggy UVLED lampom, koju možete dobiti u bijeloj i crnoj boji.

Za ljubitelje Milky izgleda, stižu Milky wipe top coat i Master cool top Light pink, u mliječno bijeloj, odnosno mliječno rozoj nijansi. Možete ih koristiti preko Baby boomera, Frencha, šljokica, pa čak i preko boja, kojima daju prekrasan opalan izgled.

Magnet universal silver effect je kako mu i ime kaže, univerzalan Magnetni efekt, koji možete koristiti preko svih boja. Izgleda odlično kako na baby pink, tako i na tirkiznoj ili neon boji.

 

10% popusta za čitatelje

Svim našim vjernim čitateljima newslettera, koji ovog vikenda naruče bilo što s našeg webshopa, pri zaključivanju narudžbe poklanjamo kupon kod, koji im osigurava popust od 10% na iduću kupovinu. Kupon možete iskoristiti do 30. lipnja.