2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 250 HRK
Više načina plaćanja

Što nam još stiže sljedećeg tjedna?

 

Električna oprema

Vaše omiljene JD300 brusilice u bijeloj i ružičastoj boji ponovo će biti dostupne. Dugotrajne, precizne i kvalitetne brusilice po pristupačnoj cijeni, u puno toga će vam olakšati rad u salonu. Smjer i broj okretaja može se podešavati. Sadrži twist lock sustav mijenjanja dodataka. Uz brusilicu dobiti će te i 3 dijamantna nastavka, te silikonski držač za ručku.

I za svu prašinu koju nam napravi brusilica, tu je novi Design aspirator za izvlačenje prašine. Design aspirator (2021 izdanje) ima višestruko jaču moć usisavanja u odnosu na stari Design aspirator. Priključna snaga umjesto 15W, sada iznosi 40W. Može se koristiti i kao naslon za ruke, a dostupan je u srebrnoj i pink boji. U cilju efikasnog rada, potrebno je isprazniti vrećicu za prašinu na kraju svakog radnog dana.

 

Ukrasi

Svi mi volimo brza salonska ukrašavanja noktiju, a za to su neizostavni Polkadot glitteri. Konfete u jednoj ili više različitih boja, idealne su za proljetne dizajne.

Imate problem s oslikavanjem Transfer folije? Transfer foil glue + je rješenje. Osim za klasično oslikavanje Transfer folije, ovaj gel možete koristiti i za pečatiranje. Jednostavno ga nanesite na pločicu za pečatiranje, preslikajte na nokat, osušite u lampi 30 – 60 sekundi i zatim pritisnite Transfer foliju.

Prism powder je sjajan novitet u svijetu noktiju. Ovaj pigmentni prah ima sposobnost refleksije svjetlosti. Ako ga osvijetlite u mraku, imat će nevjerojatan svjetlucajući efekt. Možete ga koristiti za ukrašavanje ili preko cijelog nokta.