2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Proširili smo asortiman!

Super Magic Pigmenti

U asortimanu imamo nove pigmente! Posebni pigmentni prahovi s efektom ogledala. Koriste se za stvaranje jedinstvenih boja i odsjaja. Nijansa ovisi o boji baze. Pigmenti imaju 4 odsjaja – bijeli, plavi, rozi i zlatni.

Upotreba:  Najbolje izgleda na crnoj ili bijeloj podlozi. Nanosi se na završni sjaj. Za najljepši efekt, koristite Master Shine Top – nefiksirajući „no wipe“ završni sjaj. Završni sjaj polimerizirajte u UV/LED lampi 30 sekundi. Zatim uz pomoć aplikatoru utrljajte pigment i nanesite još jedan sloj završnog sjaja te ga polimerizirajte 60 sekundi.

Nove naljepnice

Stigle su nam nove cvjetne naljepnice. Imaju reflektirajući efekt. Dodajte malo sjajnog dizajna svojim noktima. Pronađite klikom na sliku!

Matte Top 2022

Stigao nam je novoformulirani završni sjaj s matte efektom. Poseban, revolucionaran, mekani završni sjaj, srednje guste teksture. Ima predivan Soft touch osjećaj na površini noktiju; nokti meki na dodir.

Njegova posebnost krije se u tome što ga nije potrebno odmastiti te sadrži UV zaštitu i ne gubi matte efekt tijekom vremena. Ispod premaza, boje ostaju nepromijenjene

Ponovno dostupne brusilice, UV/LED lampe i aspiratori

Na naše police vratila se sva elekrična oprema. Klikom na sliku pronađite modele brusilica JD300, JD500 i JD8500, bijelu i crnu kombiniranu UV/LED lampu za nokte i aspiratore koji su ponovno dostupni u sve 3 boje – siva, roza i bijela.