2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Milky gelovi

Milky, Strawberry Milk, Baby White, Baby Pink, Ice Cream Fantasy, Old Money Nails, Vanilla Nails ... samo su neki od naziva popularnih manikura koje se ove vruće sezone vrte na društvenim mrežama. Donosimo vam gelove s kojima ćete napraviti neodoljive, nježne i trendy nokte ove sezone!

No Filing Soft White Gel

Stigla nam je nova nijansa No filing kolekcije gelova -  kremasti mliječno bijeli gel - Soft White.
Gel je fleksibilan za rad u nekoliko poteza, 100% samonivelirajuć. Zbog svoje teksture, idealan je za tehniku bez turpijanja. Nježno mliječno bijele boje, ekstra pigmentiran, pokriva i nije transparentan. Zbog odlične sposobnosti samonivelacije, idealan je i za početnike i za profesionalce. Dostupan je u pakiranju od 15 i 30 ml!

Babyboomer White Gel

Ako rijetki samonivelirajući gelovi nisu vaš modus operandi, zaljubit ćete se u mliječno bijeli gel Babyboomer White Gel. Gel je srednje gustoće i mekane teksture - ne razlijeva se zbog čega je jednostavan za uporabu. Odličan je za #milky nokte i babyboomer tehniku.  Ukoliko već niste probali naš bestseller gel, vrijeme je da se zaljubite u njega, omiljeni je gel edukatora, početnika, profesionalaca i amatera - s razlogom!

No Filing Baby Pink

Za sve koji naginju rozoj verziji #milky noktiju, predstavljamo vam naš Baby Pink gel iz kolekcije No filing gelova. Kao i svi gelovi iz kolekcije, posebno su formulirani za tehniku bez rašpanja. Odličan je za vrlo brze nadopune. Zbog iznimne sposobnosti samonivelacije, tako izgrađen nokat potrebno je samo ispolirati bufferom prije nanošenja završnog sjaja ili boje. Gel je ekstra pigmentiran i dobro pokriva, stoga ga je moguće koristiti bez laka.

Baby Pink Gel

Samonivelirajuć gel, mliječno roze nijanse. Za razliku od svog imenjaka iz No Filing kolekcije, u sebi sadrži više bijelih tonova. Ostavlja nježno mliječnu rozu nijansu nakon rašpanja.  Zbog mliječne nijanse odlično se stapa s bijelim gelovima i čini neprimjetan prijelaz. Pogodan je za babyboomer tehniku s 2 gela.