2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Borba protiv prašine

Rašpe za svaku ruku

Ojačane sredine, 3 različite granulacije i 3 različita oblika. Svatko prilikom rašpanja ima svoj stil i pokrete koje koristi kako bi što preciznije i brže oblikovali nokte. Nemojte se ograničavati jačinom i oblikom rašpe. Koristite različite oblike i granulacije za različite dijelove tretmana. Ramena i klijentice će vam biti zahvalni.

Polirne rašpe

Za sve koji buffere vole u obliku rašpe. Dvije različite granulacije i oblik polumjeseca koji najbolje leži za brzinsko poliranje nokta. Oštrija strana polirca pogodna je za pripremu nokta. Pronađi klikom na sliku!

Aspirator

Prašina nam je u opisu posla. Kako biste smanjili protok prašine tijekom tretmana, koristite naše dizajnerske aspiratore. Osim funkcije usisavača, koristi se kao naslon za ruke tijekom tretmana. Ima zamijenjivu i perivu vrećicu za prašinu što olakšava čišćenje i održavanje uređaja. Dodatnu vrećicu možete pronaći na webshopu ili u trgovini.

Plexi četkice za prašinu

I uz snažan usisavač, prašina ostaje na površini nokta i uz kutikulu. Kako biste ju nakon rašpanja precizno uklonili, preporučamo da koristite novu plexi četkicu. Vrlo funkcionalnog dizajna s otvorom za prste. Nositi ju možete, na ruci kojom ne rašpate, tijekom cijele pripreme, skidanja materijala i rašpanja. Kratkim pokretom ruke uklonite prašinu i nastavite s tretmanom. Vrlo je praktično prilikom ruske manikure i pripreme kutikule.