2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Novitetima nikad kraja!

Nove boje u asortimanu

Pastelnih nijansi nikad nije dosta. Klijentice uvijek dođu s novom bojom s Pinteresta. Opremite se novim sezonskim bojama. Pastelne i nude nijanse popularne su tijekom cijele godine. Nove boje pronađi klikom na sliku ili u kategoriji Novo na webshopu 2mbeautyhr.hr

Pastel Candy Top

Zabavni, sladoledni, ljetni završni sjaj s ukrasima koji podsjećaju na šarene candy mrvice. Upotpunit će svaki ljetni dizajn!
Sjaj nije potrebno fiksirati, odnosno odmastiti nakon polimerizacije u lampi. Kao i za svaki sjaj, pričekajte do 60 sekundi kako bi se sjaj ohladio prije nanošenja ulja za kutikulu.

Šljokice Color Shavings

Donosimo nove šljokice za sve ljubitelje građenog frencha i svjetlucajućih noktiju. Donosimo vam 5 novih nijansi Color Shavings ukrasa uz povratak 2 omiljene nijanse. Zbog multicolor površine ukrasa, šljokice se presijavaju na svjetlu. Zaljubit ćete se u presijavajući efekt na prvi pogled. Potražite na našem webshopu i u trgovini u Zagrebu.

Šljokice Diamond Powder

Diamond powder je pigment koji se sastoji od reflektivno svjetlucajućih čestica. Od sada su dostupni u nekoliko neodoljivih nijansi.

Ispod ovih prahova nije potrebno koristiti podlogu u boji, jer u potpunosti prekrivaju nokat. Na sunčevoj svjetlosti imaju svjetlucajući efekt, dok se u mraku reflektira svjetlost koja padne na njih. Na gotove nokte nanesete bilo koji nefiksirajući (no wipe) završni sjaj, nanesete Diamond powder, a zatim nokte osušiti u lampi.