2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Novo, novo, novo!

Početkom slijedećeg tjedna stižu nam novi proizvodi u asortiman. Pratite nas na Instagramu @2mbeauty_croatia gdje ćemo vas obavijestiti o njihovom dolasku! Sve nove proizvode moći ćete pronaći u kategoriji NOVO na našem webshopu.

Color Ink Drop

Kapi za efekt vodenih boja!

Color Ink Drop specijalna je tekućina za ukrašavanje. Posebnost ovog proizvoda je da se suši na zraku. Može se kombinirati na mnogo različitih načina i s njom se mogu postići motivi vodenih boja.

Preporučamo upotrebu na svjetlijoj podlozi. Jednostavno kapnite ili nacrtajte određen motiv Color Ink Dropom, a zatim četkicom i Cleanerom (Fiksatorom) oblikujte željeni dizajn.

Colored Base Elastic Shimmer 08, 11, 12

Proširujemo asortiman baza u boji! Nove shimmer baze sa sitnim šljokicama, predstavit ćemo na našem Instagram profilu. Za sve ljubitelje naših gustih Colored Elastic baza, kolekcija će biti potpunija za 3 nove nijanse.

Neon Pigmenti

Tražili ste nas, poslušali smo vas. Od slijedećeg tjedna potražite Neon Pigmente na našem webshopu i trgovini u Zagrebu.
Pigment prahovi u jarkim bojama za višestranu upotrebu. Najintenzivniji efekt imaju na bijeloj podlozi. Pišite nam koji vas sve dizajni zanimaju s novim neon prahovima, predstavit ćemo ih na 2MBEAUTY x Arimed LIVE-u.

NOVI No Filing gelovi sa šljokicama

Kolekcija No Filing gelova bogatija je za 2 nova člana. Light Purple i Light Beige. Rijetki su samonivelirajući gelovi, posebno razvijeni za tehniku bez rašpanja! Dvije nove nijanse - svijetlo ljubičasta i svijetlo nude sa sitnim šljokicama. Nježno romantične i svjetlucave nijanse dostupne su od slijedećeg tjedna!