2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Pigmenti

 

Metalni pigmenti

Najveći trend u svijetu noktiju ove godine, definitivno su chrome / mirror / mermaid nokti. Nose više naziva i razlikuju se u tehnici izrade odnosno u proizvodima koji se koriste, a zajednički im je magičan i neodoljivi odsjaj. Trend je koji ne jenjava, stoga dalje u tekstovima, pročitajte naše savjete za korištenje. 
Za one odvažnije, predstavljamo vam metalne pigmente s punom bojom i efektom ogledala.

 

Pigment aplikator

Kako bi pigmenti na noktima trajali do nadopune, potrebno ih je nanijeti alatima namijenjenima za to. Preporučamo korištenje Pigment aplikatora. Jednostavan je za korištenje i dovodi trljanjem do prekrasnog efekta ogledala na metalnim pigmentima. Vrlo bitno je da pigmente ne utrljavate prstima kako ulja s kože ne bi dovela do guljenja pigmenta.

 

Sirena prahovi

Neodoljivi pastelno-biserni odsjaj. Pronađi svoj omiljeni Mermaid Pastel pigment.
Aplikacija sirena prahova ista je metalnim pigmentima. Na željenu bazu nanesete no-wipe završni sjaj. Sve sjajeve u našem asortimanu nije potrebno fiksirati. Preporučamo da koristite Master Shine Top. Sjaj polimerizirate u lampi svega 30 sekundi. Vrijeme u lampi vrlo je bitno kako biste uspješno mogli utrljati pigment. Ako sjaj polimerizirate 60 sekundi, moguće je da će prah samo skliznuti.

 

Bezkiselinski primer za pigmente bez guljenja

Budući da sirena i metalni pigmenti imaju isti način aplikacije, donosimo još nekoliko trikova za dugotrajnost pigmenata. Nakon što utrljate pigment na završni sjaj, zatvorite rubove pomoću Acid Free Bond Primera. Bezkiselinski primer neće zamutiti utrljani pigment, već će osigurati da se ne oguli do nadopune. Zatim nanosimo Master Shine Top preko cijelog nokta i obratimo pažnju ponovno na rubove koje zatvorimo sjajem. Takvom aplikacijom pigmenta, postojani su i vibrantni do nadopune.