2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Dodatna oprema

 

Četkice za prašinu

Temeljito uklanjanje prašine s noktiju potrebno je kako bi vaš rad bio savršen, a vaše radno okruženje čisto i higijensko. Površina nokta bez prašine ključna je za pravilno prianjanje.

Izaberite svoj favorit.
Okrugle, mekane, četkice od pleksiglasa za uklanjanje prašine. Uklanjaju prašinu s noktiju, ruku i ostalih površina, a dolaze u 2 boje – lila i plava. Ovaj tip četkice je specijaliziran je za detaljno uklanjanje prašine iz kutikule.

Dipping, Molly i Ballerina višenamjenske su četkice za uklanjanje prašine od ekstra mekane sintetičke dlake. Uklanjaju prašinu s noktiju, ruku i ostalih površina. Preporučamo ih za rad s pigmentima i metalima, za fino uklanjanje ostataka.

 

Dozatori

Dozator omogućuju jednostavno i ekonomično doziranje sredstva za uklanjanje laka i fiksatora. U njega možete sigurno spremiti tekućinu, ona neće curiti ili isparavati. Dozator treba pritisnuti  celuloznom vatom dok se na njega ne nanese potrebna količina. Dolazi u 3 boje – clear, pink i black.
 

Zaštitna traka za nokte

Samoljepljiva traka za zaštitu prstiju i za zaštitu ruku. Dostupna je u više boja.
Alat koji ima više načina primjene. Donosimo vam neke od njih.
Često vam se događa da tijekom tretmana izrašpate vlastite nokte? Korištenjem samoljepljivih bandaža zaštitite svoje nokte, pogotovo nokte ruke kojom pridržavate ruku klijentice prilikom rašpanja.
Ručkica od brusilice klizi vam iz ruke tijekom manikure? Zaštitnu traku omotajte oko ručkice na dijelu na kojem ju držite u ruci. Traka omogućava čvrst stisak bez umaranja ruke i bez sklizanja prilikom korištenja.
Pukao vam je nokat u mesu i ne možete ga zatvoriti gelom? Zaštitite ga samoljepljivom trakom kako ne bi puknuo još više te kako se ne bi inficirao dok ne zaraste rana.
 

Display za boje

Displayevi idealni su za prikazivanje raspoloživih boja u salonu. Od sada vaši klijenti brzo i lako mogu odabrati željenu boju noktiju. Za što bolji efekt, boje poredajte po nijansama.
Donosimo vam nekoliko vrsta displaya, a svoj omiljeni potražite klikom na sliku!