2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Gel tipse

 

Easy press on tipse

Revolucionarne tipse za brze ugradnje noktiju. Pogodne su za izgrickane i uništene nokte. Za gel tipse ne koristite ljepilo već gustu bazu za nokte. Preporučamo Builder base 2020 ili Master Multibase +
Nakon što nanesete tanki sloj baze na nokat, na izmatiranu tipsu nanosite sloj baze. Tipsu lijepimo od korijena prema vrhu nokta. Dugotrajne su kao i klasična ugradnja gelom, a nadopunu radite nakon mjesec dana. Detaljnije upute nalaze se u opisu proizvoda do kojeg možete doći klikom na sliku, a video tutorial snimili smo na našem Tiktok profilu @tvornica.noktiju
 

Staleks nastavci za manikuru

Predstavljamo vam Staleksove nastavke za manikuru. Nastavci su vrhunske kvalitete od ne hrđajućeg čelika. Čelik omogućava toplu sterilizaciju alata i ne dovodi do hrđanja nastavka.

Nastavci dolaze u dvije veličine i 2 jačine. Plavi nastavci su srednje zrnatosti.

Kuglice su specijalizirane za uklanjanje zanoktica i za "otvaranje" bočnih pregiba noktiju. Najviše se koristi za uklanjanje mrtve kože.
Zbog svog oblika može dovesti do peckanja kože prilikom korištenja nastavka te preporučamo da ga koristite pri manjim okretajima na brusilici kako biste izbjegli efekt. Dodatan savjet – nakon završenog tretman, nanesite ulje na kožu oko nokta i prođite nastavkom kako biste zagladili kožu koja se izritirala tijekom rašpanja. Ulje sprječava peckanje na koži i olakšava skidanje suhe i oštećene kože. Rezultati su besprijekorni.

Plamen je najpopularniji nastavak za manikuru. Specijaliziran je za obradu bočnih pregiba nokta, pukotina i žuljeva. Zbog svog oblika pogodan je za preciznu rusku manikuru jer lako ulazi i podiže kutikulu. Za sve koji vještije barataju nastavcima za manikuru, plamen možete koristiti umjesto kuglice za poliranje kožice, samo je potrebno prilagoditi nagib nastavka.
Plamen je vrlo praktičan nastavak kod ugradnje s  gel tipsama. Koristimo ga kako bismo "stopili" rub tipse s prirodnim noktom.

 

Staleks škarice i cangice

Koristite alate s naprednih tečajeva koje koriste profesionalni edukatori. Oni već znaju koje su sve prednosti Staleksovih mikro škarica, a ako već niste upoznati s detaljima – pročitajte slijedeći odlomak.

Mikro škarice imaju uske oštrice koje omogućuju brzo i jednostavno obrezivanje kutikule. Budući da škarice nemaju otvore za prste, prikladne su za dulje korištenje jer se ruke ne umaraju. Skraćuju vrijeme pripreme zbog jednostavnosti korištenja, uzimanja i odlaganja alata, ne umaraju prste i otklanjanju „nespretne" položaje u kojima se prsti nalaze kod klasičnih škarica.
Duljina oštrice im je 15mm,  klasično zaobljena oštrica, ergonomski i izduženi dizajn ručki za jednostavno rukovanje te polirana stražnja površina škarica sprječava ozljedu ploče nokta. Kao i sav Staleksov alat, škarice su od ne hrđajućeg čelika što olakšava sterilizaciju pribora.

 

Za sve koji ipak više preferiraju cangice od škarica, predstavljamo vam Staleksova kliješta za kutikulu. Dužina oštrice je 5mm, imaju elegantne ergonomske ručke u satenskom sjaju, savršeno leže u ruci, lak i siguran stisak, ručno oštreno za lagan i prezican rad. Pogodne su i za manikuru i za pedikuru. Kao i sav Staleksov alat, cangice su od ne hrđajućeg čelika što olakšava sterilizaciju pribora.

 

No filing gelovi

Kolekcija gelova srednje gustoće, fleksibilni su za rad u nekoliko poteza i 100% samonivelirajući. Zbog svoje teksture, idealni su za tehniku bez turpijanja

Nježno roze i svijetle nude nijanse, koje su ekstra pigmentirane, pokrivaju i nisu transparentne.

Blago su fleskibilni i imaju izuzetno prijanjanje na nokatnu ploču, pinčati se mogu nakon 10-30 sekundi sušenja. Odlični su za brzu izradu svih salonskih formi jer se suše i u debljem sloju.
Zbog svoje elastičnosti i lakoće korištenja, odlični su gelovi za nadopunu na gel tipse. S ovim gelovima moguće je nadopunu napraviti ispod sat vremena jer ne zahtijevaju rašpanje. Dovoljno ih je izmatirati polirnim blokom. 


Suši se u UV/LED lampi: 1- 2 minute UV lampi: 2-3 minute