2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Top proizvodi

 

Clear gelovi

Za sve fanove clear gelova, predstavljamo vam naše clear favorite.
Smart Clear gel srednje je gustoće i pudingaste teksture. Gel se ne razlijeva u kožicu, lako se oblikuje i rašpa. Budući da zadržava formu, kao i svi gelovi iz Smart kolekcije, imate neograničeno vrijeme za oblikovanje nokta. Odličan je i za kraće i za duže oblike.

3u1 Clear gel odlikuje to što je jednofazni gel. Služi kao bazni, gradivni i završni gel. Njegova je posebnost da ostane sjajan i nakon fiksiranja. Ubrzava proces ugradnje i štedi materijal budući da za njega nije potrebna baza. Proziran je gel srednje gustoće što omogućava niveliranje gela što u konačnici smanjuje potrebu za rašpanjem. Moguće ga je koristiti samo kao bazu ili završni sjaj, a koristite li ga kao gradivni gel moguće je izgraditi dužine noktije S-L.

Gel s najvjernijim fanovima - Fiber Clear. Gel je ojačan fiberglas nitima koje dovode do iznimno jakog prianjanja na nokat. Najraširenija primjena ovog gela je kao baza za nokte. Omiljen je alat u borbi protiv slabih noktiju sklonih pucanju i odizanju. Gel je pogodan za osobe s masnom ili oštećenom pločom nokta te osobe koje su često u kontaktu s vodom.  Moguće ga je koristiti i kao bazu za trajni lak, no u tom slučaju nije moguće otopiti trajni lak acetonom. Druga najčešća primjena gela je popravak slomljenih noktiju. Ako volite koristiti Fiber gelove kao builder gelove, preporučamo da se koristite metodom „flash cure" kako biste izbjegli termoefekt do kojeg dolazi polimeriziranjem fiberglasa u gelu. „Flash cure" metodom ne dolazi do termoefekta koji je vrlo neugodan i može dovesti do oštećenja nokta. Metoda se prakticira na način da izgelirane nokte stavite u lampu na 5 sekundi, zatim izvadite iz lampe, ponovite postupak nekoliko puta  te stavite cijelu ruku u lampu. Gel je pogodan za dužine S-M.

 

Pink gelovi

Omiljeni Clear gelovi imaju svoju nježno rozu verziju. Predstavljamo vam Smart Pink, 3u1 Pink te Fiber Pink. Karakteristike gelova jednake su kao njihovim Clear verzijama, ali dolaze u nježnim pinky nijansama. Pink gelove pronađite klikom na sliku!
 

Kistovi za gel

Ukoliko ste ljubitelji širih kistića s visoko kvalitetnom Kolinsky dlakom, predstavljamo vam kistove iz Kolinsky linije kistova. Dolaze u dvije veličine; 4 i 6. Kistovi su kockastog oblika s velikim brojem mekanih dlačica zbog čega se kist ne savija pri radu.

Svaka se manikerka u svojoj karijeri nacrtala stotinu „smile line" linija na francuskoj manikuri. Kako biste usavršili salonski french, preporučamo vam korištenje kistova specijaliziranih za francusku manikuru iz Smile-Line linije.  Kistovi dolaze u dvije veličine 4 i 6. Vrh kistova izuzetno je tanak što omogućava veliku preciznost crtanja, a oblik kista olakšava crtanje linije. Kistovi su trenutno na popustu, pravo je vrijeme da si olakšate crtanje frencha.

 

Čvrste baze

2mbeauty baze koje su garancija za dugotrajne nokte. Tajna su trajnog laka koji traje 4-6 tjedana. Odlikuje ih njihova gustoća i čvrstoća te lakoća upotrebe.
Master Multibase + najgušća je baza u našem asortimanu. Za sve koji su upoznati s njenom rjeđom formulacijom Multibase 2021, zaljubit će se u nju na prvi tretman. Fleksibilna, ali gusta baza omogućava izradu apexa i c linije u trajnom laku.

Builder base 2020 naš je bestseller s razlogom. Gusta baza, jako prianjanje uz nokat, idealna je za ispravljanje sitnijih grešaka, podizanje apexa, kreiranje C-luka i produžavanje nokta do 2mm.  Već u prvom tanjem sloju nivelira se, ispravlja i ojačava ploču nokta.

Ultra base drugi je naziv za savršeno prianjanje. Zahvaljujući gustoj strukturi i nude boji idealna je za ispravljanje sitnijih grešaka, podizanje apexa i kreiranje C-luka, a može se koristiti i kao boja.

Baze se mogu koristiti ispod gel lakova, gela, poligela i akrila. Savršen su izbor za ojačavanje tankih, slabih, lomljivih noktiju.

 

Glitter završni sjajevi

Kao šećer na kraju – završni sjajevi sa šljokicama. Predstavljamo vam Master Cool Top Glitter sjajeve sa šljokicama plave, srebrne i zlatno brončane boje.

Elastični su sjajevi s vodenim efektom i dodatkom glittera.  Pojačavaju intenzitet boja i sprječavaju da boje požute. Srednje su gustoće, bez mirisa i bez odmašćivanja. Mogu se koristiti uz gel, gel lak i akril. Topivi su nakon rašpanja.