2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 300 €
Više načina plaćanja

Jedinstveni nokti

 

Super star led lampa

Isprobaj popularnu Super Star Led lampu s 98 izuzetno svijetlih LED lampica - dobro osvjetljuje i čuva oči! Crna Super Star Led lampa trenutno je na 30% popusta. Klikom na sliku osiguraj svoju lampu na vrijeme.

 

Kristali

Postavljanje i dugotrajnost kristala osim o dobroj tehnici postavljanja, uvelike ovisi o ljepilu za kristale. U naš asortiman stiglo je najbolje ljepilo za kristale na tržištu – Glue Gel Clear. Dolazi u pakiranju od 5ml. Kristale nije potrebno zatvarati završnim sjajem, a gel nakon polimeriziranja u lampi potrebno je samo odmastiti cleanerom i kristali su postojani do nadopune. Najpopularnije kristaliće sezone možete vidjeti na vizualu, a pronaći klikom na sliku.
 

Proljetne naljepnice

Za bezbrižno postavljanje naljepnica, posluži se našim pincetama. Uski vrhovi pogodni su i za postavljanje kristala. Na drugom kraju pincete nalazi se silikonski dio koji je specijalno dizajniran za utrljavanje naljepnica u nokat, a može poslužiti za transfer folije, kao i za utrljavanje pigmenata.
 

Šljokice

Diamond flakes krupnije su šljokice koje se uz sitnije Platinum glitter šljokice odlično nadopunjavaju za glitter građeni french. Višenamjenske su šljokice, način upotrebe ovisi samo o vašoj mašti!