2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Vesele boje

 

Neon kolekcija

Dolaskom toplog vremena započela je sezone veselih boja. Neon kolekcija naglasit će dobro raspoloženje i sve veći broj sunčanih dana. Svoje omiljene boje pronađi klikom na sliku!

Savjet: Neon boje osjetljive su na UV. Preporučamo da ih ne polimerizirate u lampi dulje od 60sec kako ne bi izgubile boju te koristite Master Cool Top završni sjaj s UV zaštitom.

 

Stalak za lakove

Kako biste lijepo prezentirali svoju kolekciju gel lakova i održali uredan radni stol, koristite naš stalak za lakove ergonomskog dizajna!
 

Hot & cold pigmenti

Opremite se hot & cold pigmentima na vrijeme. Posebnost ovih pigmenata je da mijenjaju svoju boju ovisno o temperaturi. Dolaskom viših temperatura, pigmenti dolaze do izražaja te stvaraju neodoljiv i zanimljiv efekt. Ponudite svojim klijenticama čaroliju na noktima. Vrlo jednostavno i efektno, a svoju omiljenu kombinaciju boja koje se mijenjaju na temperaturi pronađite klikom na sliku.
 

Folije

Platinum flake folije mogu se koristiti u različitim dizajnima. Naglašavaju svaki nail art i upotpunjuju dizajn. Vrlo lako se koriste, potrebno ih je samo nanijeti na ljepljivu bazu i prekriti sjajem. Mogu se koristiti i u slojevima baze ili gela za još bolji efekt.