2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Sretan Uskrs

Obavijest o blagdanskom radnom vremenu trgovina i webshopa

Trgovina u Zagrebu neće raditi u ponedjeljak 10.04. (izuzetno u petak 07.04. radit će od 09-17h). 

Trgovina u Splitu neće raditi u nedjelju 09.04. i ponedjeljak 10.04. 


Sve narudžbe s webshopa od petka 07.04. poslije 15h, obradit će se i poslati u utorak 11.04.

 

Pedikura

Dolaskom proljeća započinje sezona pedikura i otvorenih cipela.
Kako bi spriječili nastajanje gljivica, koristimo pripremnu tekućinu Anti Fungi. Tekućina sadrži tolnafat koji sprječava stvaranje gljivica i koristi se prije Nail Prepa i Primera.

Rašpa za stopala omiljeni je alat pedikera. Periva je i jednake granulacije s obje strane. Ergonomska drška omogućava lako korištenje. 

All In kolekciju gel lakova odlikuje to što za njih nisu potrebni ni baza ni sjaj. Osim kao boja za brze nadopune, uvelike se koristi za pedikure. Nakon obrade kožice i pripreme ploče nokta, potrebno je nanijeti boju u jednom ili dva tanka sloja i trajni lak na stopalima je gotov. Brzo i efikasno. Dobra fora, zar ne? Klikom na sliku pronađi omiljene alate pedikera.

 

Polumjesec rašpe

Vrijeme je vrlo bitan faktor svakog tretmana. Kako bi svaki tretman odradili što brže i efikasnije potrebno je koristiti kvalitetne profesionalne alate. Rašpe u obliku  polumjeseca odlično leže u ruci prilikom rašpanja. Sredina rašpe je ojačana kako bi vam olakšala rad, a rašpe su dostupne u više granulacija kako bi odgovarale svakom tretmanu.

Sretan Uskrs želi Vam tim 2MBEAUTY Hrvatska.