2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

2MBEAUTY NOVOSTI

 

Glue gel

Stiglo nam je NOVO gel ljepilo za kristale, cirkone, pixie glitter i druge dodatke za nail art.
Pomoću njega se vrlo lako mogu zalijepiti dodaci za nail art svih veličina i oblika.

Zbog svoje fleksibilnosti osim na gelu i akrilu, može se koristiti i na gel laku.

Kristalni glue gel je srednje viskoznosti. Odlikuje ga to što ne pokriva i ne matira kristale. Nije potrebno nanositi dodatni sloj preko ukrasa te se može koristiti na završnom sjaju, nije potrebno zatvoriti sjajem.

Gel ima neograničeno vrijeme postavljanja i pomicanja ukrasa, suši se u UV/LED ili UV lampi. Potrebno ga je obrisati cleanerom nakon stvrdnjavanja. Može se ukloniti otapanjem acetonom.

 

Nail prep & Acid free bond primer

Vaše omiljene pripremne tekućine ponovno su dostupne na našem webshopu i u trgovinama u Zagrebu (Radnička cesta 1a, salon Tvornica noktiju) i Splitu (ŠC Joker, Put brodarice 6, salon Nail Clinique).
 

Sliding SL00 clear

Prozirni sliding gel ponovno je dostupan! Sliding Gel Lak koristi se za Waterway tehniku, razlijeva se po noktu i omogućuje stvaranje posebnih uzoraka. Odličan je alat za tortoise i mramorni uzorak. Za više detalja i upute korištenja klikni na sliku!
 

Proljetne naljepnice

Za sve koji nisu veliki fanovi crtanog nail arta, stigle su nam proljetne naljepnice. Uklapaju se uz svaki uzorak i boju, a kombinacija je napretek. Svoju proljetnu naljepnicu pronađi klikom na sliku!