2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

BABYBOOMER u trajnom laku

Svatko od nas zna da je nakon francuske manikure, najtraženiji tretman Babyboomer. Dizajn je najtraženiji u sezoni vjenčanja, maturalnih i ostalih specijalnih događanja. Neutralan, uredan, lijep i bezvremenski. U zadnjih se nekoliko mjeseci raširio trend babyboomer tehnike na trajnom laku. Može se napraviti na nekoliko načina, a mi vam donosimo što vam je potrebno od materijala.

 

Color elastic baze u boji

Kao što ste imali priliku vidjeti na 2MBEAUTY x Arimed Instagram Live-u, nama najdraža tehnika je pomoću dvije baze u boji. Preporučamo da koristite Color Elastic baze 03 i 04. 03 je mliječno bijela boja, a 04 mliječno roza te se nijanse savršeno stapaju i stvaraju neprimjetan prijelaz. Zbog dizajna četkice baze, nije potrebno nanositi bazu s kistom za gel. Za ljepši prijelaz poslužite se jednim od tankih kistova za nail art poput Art Line ili Black Beauty L kista.
Za sve koji više vole nude od rozog babyboomera, za  cover boju koristimo Color Elastic bazu 02.
 

Gel lak

Nokat izgradimo mliječno bijelom bazom u boji CBE03, zatim od korijena nokta namažemo nježnu rozu nijansu FR04 i razvučemo je Black Beauty L kistom dok ne dobijemo savršeni prijelaz.
Za sve koji više vole nude od rozog babyboomera, za  cover boju koristimo gel lak FR03.
 

Tapkanje

Vrlo popularna tehnika izrade babyboomera je tapkanje boje spužvicom. Na vrh nokta nanesemo bijelu boju 018b i spužvicama iz Ombre seta tapkamo prijelaz do savršenstva.
 

Mliječni sjaj

Kako bismo ublažili prijelaz na babyboomeru, koristimo mliječne završne sjajeve. T2 Milky White sjaj i Master Cool Top Light Pink dodatno ublažuju i prekrivaju prijelaz zbog svoje blage mliječno bijele i roze nijanse.