2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Popust za Valentinovo

 

Valentinovo -15%

Odabrani gel lakovi su trenutno na popustu povodom Valentinova. Pod kategorijom Akcije pronađi gel lakove na -15% popusta. Želimo Vam sretno Valentinovo s najljepšim noktima.

 

Sterilizator

Precizan i kvalitetan rad jednako je važan kao i maksimalna higijena u salonu, stoga je održavanje steriliziranog alata vrlo bitno. Nakon korištenja metalnog pribora potrebno ga je sterilizirati.

Uskoro u našoj ponudi možete pronaći kutiju za hladnu sterilizaciju. Kutija se napuni tekućinom za dezinfekciju kako biste sterilizirali vaše alate za manikuru, pedikuru i nail art te uklonili sve bakterije i gljivice.

 

 

Primer

Kiselinski primer za odmašćivanje koji omogućava odlično prianjanje.  Važno je nanijeti ga u vrlo tankom sloju na ploču prirodnog nokta. Količinu tekućine kontrolirate tako da četkicu iscijedite brisanjem četkice u vrh bočice. Zbog svoje kiselosti, izbjegavajte bilo kakav kontakt s kožom, primer nanesite sredinom nokta i pričekajte da se raširi te osuši na zraku.

Primer može kristalizirati u hladnim uvjetima i tijekom transporta (ispod 10 stupnjeva Celzijusa). U tom slučaju pričekajte da proizvod bude sobne temperature i tek tada skinite čep s bočice kako se ne bi slomila četkica.

 

 

Ulja za kutikulu i njegu noktiju

 

Njega noktiju je vrlo bitna nakon tretmana kako bi ostali zdravi, koža meka i manikura dugotrajna. Ulja su obogaćena vitaminima. Osim na područje kutikule, ulje utrljajte i ispod samog nokta.

Završetkom tretmana potrebno je pričekati dok se sjaj u potpunosti ne ohladi kako se ne bi zamutio.