2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

NOVITETI

 

Chrome efekt

Trendovi u svijetu noktiju koje ćemo najviše viđati su čisti, jednostavni i minimalistički dizajni. Trend koji je otvorio sezonu 2023., svakako je metalni odnosno chrome efekt. Kako biste svojim klijentima mogli pružiti najljepše trendy nokte, predstavljamo vam najnovije metalne pigmente.

Potrebno ih je utrljati na boju i zatvoriti završnim sjajem. Kako se pigment ne bi ogulio na vrhovima noktiju, poslužite se našim malim trikom. Preko utrljanog pigmenta prođite po rubovima bezkiselinskim Acid Free Bond Primerom i zatvorite rubove sjajem.

 

 

Sliding clear gel lak

Stigao nam je u asortiman novi sliding gel. Posebnost ovog prozirnog laka je što raširi boju koju nanesete preko njega. Nanesite ga u tankom sloju i prije polimeriziranja u lampi, nanesite boju u željenom dizajnu i stavite ga u lampu kad postignete željeni efekt. Savršen je alat za izradu mramornog i tortoise dizajna, vodenih ruža i mnogih drugih. Za izradu popularnog tortoise uzorka, pogledaj kratki tutorial na našem Instagram profilu.
 

Bonding sealer base gel

Za sve ljubitelje baze u gelu, na naš se webshop i police u trgovini u Zagrebu vratio Bonding Sealer Base Gel. Bazni je gel s iznimnim prianjanjem. Prije baze nije potrebno nanositi Acid Free Bond Primer.