2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

DODATNA OPREMA

 

Oprema za stol

Oprema za stol koja održava urednost te praktičnost u svakodnevnom radu.

Dozator omogućuju jednostavno i ekonomično doziranje sredstva za uklanjanje laka i fiksatora. U njega možete sigurno spremiti tekućinu, ona neće curiti ili isparavati. Dozator treba pritisnuti  celuloznom vatom dok se na njega ne nanese potrebna količina.

Praktičan spremnik za kolut papirne vate omogućava uredno radno mjesto i čuva vate čistima i bez prašine. Spremnik možete kombinirati s čašama za pribor - za prekrasan i uredan stol!

Držač za kistove omogućava odlaganje kistova tijekom rada bez da uprljaju površinu stola ili se otkotrljaju sa stola.

 

 

Palete za miješanje boja

Praktičan dodatak za miješanje boja. Paleta za miješanje boja je neizostavan dio salonskog posla. Dostupna u 3 pastelne boje. Lako se čiste. Možete ih koristiti i za foto snimanja kako biste stvorili kreativnije slike svog rada.

 

Stalak s tipsama

Stalak s 120 prozirnih tipsi, idealan je za prikazivanje raspoloživih boja u salonu. Od sada vaši klijenti brzo i lako mogu odabrati željenu boju noktiju. Na vrhu stalka nalazi se prekrasan dijamant, koji ovaj stalak čini još elegantnijim. Za što bolji efekt, boje poredajte po nijansama.

 

Četkica za prašinu

Okrugla, mekana, četkica od pleksiglasa za uklanjanje prašine. Uklanja prašinu s noktiju, ruku i ostalih površina.

Temeljito uklanjanje prašine s noktiju potrebno je kako bi vaš rad bio savršen, a vaše radno okruženje čisto i higijensko. Površina nokta bez prašine ključna je za pravilno prianjanje.