2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

2mbeauty novosti

 

Staleksovi nastavci za manikuru

Dijamantni nastavci za manikuru, od nehrđajućeg čelika zbog čega su pogodni za sterilizaciju. Za vas izdvajamo suze i kuglice. Crveni nastavci su fine granulacije, a plavi srednje granulacije.

Kuglice se koriste za uklanjanje zanoktica. Specijalizirane su za „otvaranje" bočnih pregiba noktiju kao i za uklanjanje mrtve kože.

Ukoliko želite objediniti najdraže nastavke u jedan, suza je nastavak koji je kombinacija kuglice i plamena. Koristi se za uklanjanje zanoktica i žuljeva.

 Oba su nastavka dio Expert linije Staleksovih nastavaka za obradu kutikule.

 

Staleks Pro Micro Expert Škarice 90-1

Stigle su nove Staleksove škarice u 2MBEAUTY asortiman.  Posebnost Micro škarica krije se u tome što nemaju otvore za prste kao klasične škarice zbog čega se ruke ne umaraju. Iz tog razloga Micro su škarice pogodne za dulje korištenje.

Dolaze s klasično zaobljenom oštricom duljine 15mm koja je polirana sa stražnje strane kako bi se spriječila ozljeda ploče nokta. Uske oštrice omogućuju brzo i jednostavno obrezivanje kutikule.

Za sve koji više preferiraju „cangice", Staleksova Smart kliješta za kutikulu ponovno su dostupna na našem webshopu i u trgovini u Zagrebu. Kliješta imaju oštricu duljine 5mm s elegantnim ergonomskim ručkama koje savršeno leže u ruci te omogućavaju lak i siguran stisak.

Oba se alata mogu koristiti i za pedikuru i za manikuru.

Staleksov metalni pribor izrađen je od nehrđajućeg čelika zbog čega su pogodni za sterilizaciju.

 

Cream gelly gelovi

Gusti gradivni gelovi pudingaste teksture. Dolaze u 3 nijanse, guste pigmentirane boje zbog čega imaju odličnu moć pokrivanja.

Posebna karakteristika ovih gelova je da mogu mijenjati svoju strukturu. Ukoliko ih prije upotrebe promiješate dobit ćete samonivelirajuće, fine i meke gelove. Ukoliko ih ne promiješate gelovi će ostati gusti i imat će sposobnost zadržavanja oblika kao klasični gusti Gelly gelovi.

Gelovi su iznimno pogodni za izgradnju gradivnog frencha jer se prilikom izrade „zida" neće pomaknuti. Također su odličan alat za ekstremne oblike zbog svoje teksture i gustoće.