2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

SAVRŠENA MANIKURA

 

Priprema za manikuru

Staleksov pogurivač od nehrđajućeg čelika, alat je za pripremu kožice za manikuru. S jedne strane je zaobljeni uski pogurivač dizajniran za podizanje i guranje kožice, dok drugi dio s dvostranom oštricom noža služi za čišćenje. Alat je pogodan i za manikuru i za pedikuru, a kako se pri korištenju ne bi micao ima neklizajuću ručku za izvrsno držanje i baratanje.

Dvostrani štapići za zanoktice također se mogu koristiti za guranje/uklanjanje zanoktica ili za čišćenje ostataka laka za nokte. Izrađene su od prirodnog narančastog drva, glatke površine što vam omogućuje jednostavno i učinkovito korištenje.

 

 

Srebrna mašina

Brusilica JD500 srebrne je boje i ergonomskog dizajna. Tihog načina rada s klasičnim sistemom promjene nastavaka samo su neki od razloga zbog kojih je postala neizostavan alat svakog salona i bestseller 2022. godine.
 

Staleksovi nastavci za manikuru

Dijamantni nastavci za manikuru, od nehrđajućeg čelika zbog čega su pogodni za sterilizaciju. Za vas izdvajamo igle te male olive nastavke. Crveni nastavci su fine granulacije, a plavi srednje granulacije.

Igle se koriste za obradu bočnih strana i pukotina. Služe za podizanje kutikule i zaokruživanje uglova ploče nokta.

Olive nastavci koriste se za delikatno uklanjanje zanoktica i za uklanjanje grube oštećene kože s bočnih pregiba nokta.

Oba su nastavka dio Expert linije Staleksovih nastavaka za obradu kutikule.