2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

DOBITNE KOMBINACIJE

 

Ekstremne forme

Vi i vaši klijenti fanovi ste dugih, ekstremnih formi? Donosimo vam kombinaciju za savršene, dugotrajne i moćne ekstremne oblike i dužine. Koristite naše izuzetno čvrste i stabilne plave Extreme šablone, posebno dizajnirane za ljubitelje ekstremnih formi. Kako je stabilnost pri izradi dugih noktiju vrlo bitna, uparite šablone s gustim Renewed Master II gelom. Gel je gust, ne razlijeva se i zadržava formu. Vrlo ga je lako rašpati, a izdržat će ekstremnu formu do nadopune.

 

Babyboomer

Babyboomer dizajn bezvremenski je klasik. Klijentice ga nose cijele godine, zbog nježnog izgleda i neutralnog dizajna, neovisno o prigodi ili dobu godine. Tehnika je koju svatko može savladati, neovisno koristite li 2 ili 3 gela pri izradi. Tajna uspjeha se krije u nježnim nijansama i neprimjetnom prijelazu. Za nježne tonove koristite 2022 Babyboomer gel u kombinaciji sa Smart Natural gelom. Ukoliko ste fan ružičastijih tonova možete koristiti i mliječno rozi Baby pink gel. Za sljubljeni prijelaz između tonova koristite Ombre 6 kist s kojim ćete lako i brzo postići željeni efekt. Ukoliko Babyboomer tehniku radite s 3 gela, kao treći gel preporučamo da koristite Smart Milky Pink koji dodatno ublaži prijelaz i prekrije svaku nepravilnost koja je nastala pri izradi.

 

Građeni frenč

Tres chic! Francuska manikura postoji u svakoj mogućoj varijaciji, od boje, oblika do tehnika izrade.

Danas se držimo klasične bijele francuske manikure i donosimo vam preporuku za najjednostavniju izradu građenog frencha.
Za izgradnju i produžetak nokta koristite već ranije spomenuti Renewed Master II gel.
Cream Gelly Cover I gel zbog svoje je guste teksture odličan za laku izradu zida, a predivne je boje. Posebna karakteristika ovog gela je da miješanjem mijenja svoju gustoću i možete ju prilagoditi kako vam odgovara.
Za liniju francuske manikure koristite bijeli Smart White gel koji je za razliku od mliječno bijelog Babyboomer gela pune boje. Smart White gel dolazi iz Smart kolekcije gelova te je srednje gustoće zbog čega se ne razlijeva, a ima sposobnost nivelacije i vrlo se lako oblikuje.
Ukoliko želite izgraditi Glitter French, umjesto bijelog gela koristiti Renewed Master II gel u kombinaciji sa šljokicama, mi vam preporučamo Platinum Glitter 02.