2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Bestselleri 2022

 Ako koristiš ove gelove već znaš zašto su Bestseller-i 2022. godine! Ova 3 gela su sve što ti treba za ugradnju i izradu noktiju svih vrsta, dužina i oblika. Novi gel koji je vrlo brzo osvojio mjesto u top 3 gela godine, Cover No Filing, gel za brze nadopune. Posebnost ovog gela skriva se u njegovoj posebnoj formulaciji koja ga čini pogodnim za tehniku bez rašpanja. Samonivelirajuć i pigmentiran gel, dovoljno ga je samo oblikovati i izmatirati polirnim blokom.

Smart Natural 2021 i Smart Clear omiljeni su zbog savršene teksture - gelovi se ne razlijevaju, a imaju sposobnost niveliranja, lako ih se rašpa. Smart Natural gelovi savršene su cover boje koja je odlična podloga za bilo koji dizajn, a toliko su pigmentirani da na njih ne morate nanositi boju! Smart Clear favorit je za pokrivanje glittera i građenog frencha - ne razlijeva se, ima sposobnost niveliranja, ne žuti i kristalno je čist!

 

Svoju prošlogodišnju titulu obranili su Builder base, Master Multibase 2021 i Master Shine Top, a pridružili su im se Master Cool Top, T2 Milky Top, CBE02 i CBE03 baze u boji.
Baze i sjajevi za dugotrajne i izdržljive nokte. Možete ih izabrati po gustoći, pa čak boji i različitim funkcijama. Sve karakteristike o proizvodima pronađi klikom na sliku i ako već nisi, probaj naše bestseller baze i sjajeve, najprodavaniji su s razlogom!

Omiljeni proizvodi edukatora diljem Hrvatske i regije, stoga mnogi početnici biraju ove proizvode, a ne samo iskusni veterani. Čvrste, ali fleksibilne Professional Hard šablone ovogodišnji su favorit među šablonama! Izrađena je od specijalnog papira vrhunske kvalitete zahvaljujući kojem pruža vrlo stabilnu potporu i ne zahtijeva dodatno ukrućivanje. Uz bok su Professional šablonama koje stižu u kolutu i njihova su mekša, ali jednako stabilna verzija.

Kistovi koji su osvojili srca bili su Black Beauty oval 6 i Long Line. Oval 6 ovalnog je oblika i veličine pogodne za rad i s gustim gelly gelovima i s rijetkim samonivelirajućim gelovima. Long Line je tanki kist za crtanje, srednje veličine za povlačenje savršenih linija svaki put!

Zna se koliko je bitna čvrsta i dugotrajna rašpa - zato su tu naše japanske rašpe, od kojih izdvajamo Yakuzu i Geishu, rašpe jakih utora, stabilne, ostavljaju manje prašine. Polirci u obliku rašpe lijepo sjedaju u ruku i daju veću kontrolu što u konačnici ubrzava proces pripreme, a dolaze u 2 različite granulacije sa svake strane kako bi se koristili za različite namjene.

Ni najbolja rašpa na svijetu, ni pravilno postavljena šablona ni najkvalitetniji gel neće pomoći ukoliko sama priprema nokta nije kvalitetno napravljena. Za kvalitetnu pripremu nokta koristite naše najprodavanije pripremne tekućine Acid Free Bond Primer i Nail Prep.

 

 Za lak i brz rad potrebna ti je kvalitetna podrška električnih aparata - Odaberi našu bestseller Brusilicu JD500 koju koriste mnoge tehničarke diljem regije! Isprobaj i popularnu Super Star Led lampu s 98 izuzetno svijetlih LED lampica - dobro osvjetljuje i čuva oči!
Zamijeni svoju UV/LED lampu na vrijeme. Pronađi na našem Instagram profilnu video kako provjeriti valjanost lampe i ukoliko je vrijeme za promjenu lampe, naše Peggy lampe su ponovno na stanju, požuri jer se brzo prazne police s elektronikom.