2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

Novogodišnje boje

 

Zasjaj na dočeku Nove godine

Za vas smo odabrali najpopularnije boje za ovo magično doba godine. Inspiraciju pronađi na fotki, a klikom na nju pronađi boje!

 

HC platinum boje

Gusti Platinum lakovi s efektom tekućeg metala koji mijenjaju boju sa promjenom temperature. Savršeni za hladno zimsko vrijeme i nagle promjene temperature. Mogu se koristiti preko cijelog nokta ili za nail art. Zbog svoje teksture i iznimne pigmentacije odlične su boje za crtanje kistom. Svoju najdražu kombinaciju Hot & Cold Platinum lakova pronađi klikom na sliku!
 

Revolucionarne tipse

Tipse su se vratile u modu u još boljem i efikasnijem izdanju. Easy press on tipse su, za razliku od klasičnih, mnogo elastičnije i fleksibilnije.

Lijepe se preko cijelog nokta - od kutikule do vrha nokta. Za ljepljenje tipsi moguće je koristiti bilo koju gušću bazu za gel lak, bitno je samo da pri ljepljenju ne ostanu mjehurići zraka. Dužina i oblikovanje tipse je po želji, a uz badem i kocku stigla su nam novi oblici – stiletto i coffin.

Na skraćenim tipsama dovoljno je nanijeti boju i sjaj, a ukoliko ostavljate cijelu dužinu tipse potrebno je na njih nanijeti gel kako bi bile čvršće i trajnije. Nadopuna se radi klasično kao i kod ugradnje šablonama.

 

Stalak za lakove

Organizacija lakova nikada nije bila lakša. Pronađi omiljenu boju u trenu, bez kopanja po radnom stolu. Uredno i pregledno složeni lakovi štede vrijeme i prostor.

Osim modernog izgleda, stalak je vrlo je praktičan. Koristimo ga za lakove, gel lakove i pripremne tekućine. Lakove možete poredati po brojevima ili po nijansama.

Stalci se lako čiste i održavaju. Uklapaju se u male prostore jer zauzimaju malo mjesta na stolu zahvaljujući stepenastom dizajnu.

Na stalak stane 30 lakova, a dimenzije su: V: 23 cm, Š: 20,5 cm, V: 18 cm