2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

Magneti

 

 

2MBEAUTY x ARIMED

Instagram live

 

Pridružite nam se i ovog petka u 14h na @arimedbeautyschool profilu. Tema sutrašnjeg LIVE-a su magnetni lakovi i njihovo korištenje. Za Cat Eye koristimo magnetne lakove i magnete. Za intenzivniji efekt, kao podlogu koristimo crnu boju. Magnetnim lakovima postižemo kreativne i zanimljive dizajne, a tehnika je koja se vrlo lako može svladati. Pridruži nam se i nauči kako.

Savladavanje ove tehnike dio je Master Nails edukacije. Upiši već danas i ostvari trajni popust na 2MBEAUTY proizvode.

Šaljite nam svoje prijedloge koje biste tehnike i proizvode voljeli vidjeti na slijedećem LIVE-u. Vidimo se.

 

 

Magnet olovka

U nekoliko minuta možete stvoriti uzbudljive i posebne uzorke na noktima pomoću nove magnetne olovke! Olovka ima dva magnetna vrha za magnetne gel lakove. Magnet držite svega nekoliko sekundi iznad vlažne boje, a zatim ga polimerizirajte.

 

Star led lampa crna

Ponovno je dostupna profesionalna stolna lampa Star Led – u crnoj boji!
Star led je moderna stolna lampa sa štednom LED tehnologijom. Lampa se pričvršćuje za stol. Svjetlo je ugodno za oči i ne iskrivljuje boje. Ravnomjerno osvjetljava cijelu površinu stola.  Savršena je za sve profesionalce u svijetu noktiju.

 

Brusilica JD500

Omiljena brusilica JD500 vratila se na naše police. Srebrne boje, ergonomskog dizajna, tihog načina rada s klasičnim sistemom promjene nastavaka samo su neki od razloga zbog kojih je postala neizostavan alat svakog salona.

 

Aspiratori

Ergonomskog i praktičnog su dizajna te ujedno služi kao naslon za ruke. Dolazi s vrećicom za prašinu koja je periva i zamjenjiva. Ima višestruku usisnu snagu ručnog usisavača prašine. Vrlo je učinkovit, a ponovno je dostupan u sve tri boje koja pristaju na svakom radnom stolu!