2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 47 €
Više načina plaćanja

TEHNIKA PEČATIRANJA

 

2MBEAUTY x ARIMED

 

Instagram live

Pridružite nam se i ovog petka u 14h na @arimedbeautyschool profilu. Tema sutrašnjeg LIVE-a je pečatiranje s 2MBEAUTY pločicama i pečatima. Za pečatiranje koristimo Stamping Art gelove ili gušće gel lakove. Pečatiranje olakšava nail-art na noktima, a tehnika je koja se vrlo lako može svladati. Pridruži nam se i nauči kako.

Savladavanje ove tehnike dio je Master Nails edukacije. Upiši već danas i ostvari trajni popust na 2MBEAUTY proizvode.
Šaljite nam svoje prijedloge koje biste tehnike i proizvode voljeli vidjeti. Vidimo se.

 

 

Fiber traka

Suočeni ste s okrhnutim noktom? Nema problema. Popravak oštećenog nokta vrlo je jednostavan uz Fiberglass traku. Jedna je strana trake samoljepljiva pa se lako može nanijeti na oštećeni dio nokta između slojeva gel laka ili gela. Traka ostaje nevidljiva u noktu, a učinkovito ih učvršćuje!

 

Multibase 2021

Multibase 2021 baza je srednje viskoznosti i idealna za ojačavanje prirodnih noktiju. Zahvaljujući specijalnoj formuli omogućava SAVRŠENO prianjanje na ploču nokta.
Multibaza od 5ml trenutno je na popustu od 30%

Za spašavanje okrhnutih noktiju – na nokat nanesete sloj baze, zalijepite fiberglass traku, osušite u lampi te ponovno nanesete bazu ili gel preko trake.
 

Pinceta

Pinceta s višenamjenskom upotrebom.
Pinceta za naljepnice značajno olakšava podizanje naljepnica s podloge i njihovo precizno postavljanje na nokat. Silkonski završetak omogućava precizno nanošenje naljepnice – s nastavkom utisnete naljepnicu na nokat kako se ne bi odlijepila.
Prilikom nanošenja transfer folija, silikonski dio pincete odličan je za dodatno utiskivanje folije u nokat (ukoliko se uzorak folije stavlja na cijeli nokat).
Odličan je alat za postavljanje fiberglass trake na okrhnuti dio nokta.
Uz silikonsku olovku, dodatno je pomagalo za nanošenje kristala na nokat.