2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

SPIDER GELOVI

 

2MBEAUTY x ARIMED

Instagram live

 

Pridružite nam se i ovog petka na @arimedbeautyschool profilu gdje ćemo vam pokazati na koje sve načine možete koristiti Spider gelove. Spider gelovi su odlični alat za najkreativnije kreacije i ubrzavaju proces dizajniranja noktiju za #spookyseason .  Družimo se s vama 20.10. u 15:15h. Vidimo se.

 

Halloween

Još nije kasno, opremi se materijalom za Halloween! Mi vam predlažemo slijedeće za prespooky nokte ove Noći vještica – vitičasti crni Spider gel, Sliding gelovi 01 i 13 za razlivene dizajne, Mermaid Powder 03 sitne crne šljokice za ukrašavanje strašnih paukovih mreža i bundevih glava, Pločica 33 s dizajnom razbijenog stakla i krvavo crveni Kristali za nokte #19

 

Fiber clear gel

Iako je #spookyseason, uz Fiber gelove niti jedna ugradnja nije strašna!  Zbog svoje velike sposobnosti prianjanja uz nokat i najproblematičniji nokti neće ostati imuni na Fiber gelove.

Pri polimerizaciji gela dolazi do termoefekta stoga ga koristimo kao bazu. Ukoliko se koristi kao gradivni gel preporučamo metodu flash cure – sušiti nokte u lampi po svega nekoliko sekundi, izvaditi ruku i tako ponoviti proces nekoliko puta kako bi se izbjegao efekt.