2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

2mbeauty novosti

 

Novi član japanskih rašpi

Stigla nam je siva/zebra Yakuza rašpa jačine 80/100. Premium ZEBRA polumjesec rašpa je s industrijskim dijamantnim premazom u prahu. Gruba je i stabilna te ostavlja manje prašine. Ima dublje i jake utore zbog čega ne ostavlja tragove na noktu. Ekstremno je izdržljiva, čvrsta i dugotrajna i dolazi s dvostrukom granulacijom, 80 i 100. Zahvaljujući fleksibilnoj granulaciji, ne proklizava po noktu. Pronađi svoju rašpu, klikom na sliku! Garantiramo da ćeš se oduševiti.

 

Crvena manikura

Bezvremenska crvena manikura odličan je odabir za svako doba godine. Asortiman boja je veći za novu klasičnu crvenu boju pod brojem 002. Savršen je odabir za uparene pedikure i manikure jer pristaje uz svaki ten i svaku modnu kombinaciju.

 

Bijeli aspirator

Na naše police, vratio se dugo iščekivani bijeli aspirator. Ergonomskog i praktičnog dizajna te ujedno služi kao naslon za ruke. Dolazi s vrećicom za prašinu koja je periva i zamjenjiva. Ima višestruku usisnu snagu ručnog usisavača prašine. Vrlo je učinkovit, a ponovno je dostupan u bijeloj boji koja pristaje na svakom radnom stolu!