2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

NOVA FORMULA BABYBOOMER GELA

 

2022 Baby boomer white gel

Mliječno bijeli gel, srednje gustoće, stiže nam u novom ruhu! Poboljšane formule s bržom polimerizacijom i lakšim nanošenjem. Omiljeni Babyboomer gel sada je u potpunosti gradivni gel i suši se u UV lampi 90-120 s, a UV/LED lampi 60-90 s. Zbog jake pigmentiranosti gela, potrebno je pridržavati se vremena sušenja gela. Uskoro  će biti dostupan u pakiranjima od 15g, 30g i 50g. Strpljivo čekaj jer stižu kroz samo nekoliko dana!
 

Magnet diamond gel lakovi

Predstavljamo vam članove nove kolekcije svjetlucavih magnetnih gel lakova. Dolaze u neodoljivim bojama koja su pokorile trendove na društvenim mrežama, a mogu se nanijeti kao samostalna boja ili magnetizirati u željenom dizajnu. Upotreba, kao i svakog našeg magnetnog gel laka, je vrlo jednostavna. Nakon pripreme nokta i baze, Magnet Diamond lakovi nanose se u 2 sloja. Magnetizirati je moguće oba sloja za intenzivniji učinak. Prije upotrebe protresite kako bi se svjetlucave čestice savršeno izmiješale. Prati nas i čekaj obavijest na društvenim mrežama, obožavat ćeš nove boje!

 

Akrilni prah

Slušajući vaše potrebe i želje, proširili smo asortiman novim proizvodom. Iako se proizvod bazno koristi za izradu akrilnih noktiju, svoju je veliku popularnost stekao kao alat za 3D dizajn na noktima.
Challenge Acrylic Powder Clear providni je akrilni prah. Formuliran najnovijom tehnologijom zbog koje se brzo suši. Savršene je konzistencije za izradu akrilnih noktiju i ne žuti. Idealan je za posipanje kako bi se postigao reljefni 3D efekt (npr. popularni džemper motivi). Ljetnim  dizajnima poput cvjetića, kokosa, voća i palmi daje dodatnu dubinu i zadivljujući efekt.
Dostupan će biti u pakiranju od 13,5g.