2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

Ukrasi za nokte

 

Dan otvorenih vrata

Podsjećamo vas na Dan otvorenih vrata gdje ćete imati priliku upoznati cijeli naš asortiman i novitete iz svijeta noktiju. Na druženju s timom 2MBEAUTYija moći ćete isprobati proizvode, pitati nas sve što vas zanima i naučiti razne tehnike pri korištenju naših proizvoda. Ukoliko već niste, prijavite se na slijedećem obrascu: https://forms.gle/VPBTAph45toXnnaf9
Ulaz je slobodan svim zaljubljenicima naše divne profesije.

02.07. 2020.  s početkom u 10h

Salon Tvornica noktiju - Radnička cesta 1a, Zagreb

 

 

Hot & Cold

Stigli su nam pigment prahovi koji mijenjaju boju s promjenom temperature. Prah možete koristi na cijelom noktu ili kao dio dizajna. Pigment prah je potrebno nanijeti na ljepljivu podlogu svijetle boje i zatvoriti završnim sjajem.

 

Platinum flake

Folije s metalnim efektom završni su korak dizajna koji ostavlja bez daha. Dolaze u raznim bojama, a zahvaljujući ekstra finoj teksturi folija možete postići poseban metalni efekt. Na boju folija utječe i boja podloge. Vrlo su jednostavne za korištenje – na ljepljivu površinu gel laka ili gela nanijeti Platinum Flake i zatvoriti završnim sjajem (moguće je nanijeti i na završni sjaj bez fiksiranja te nakon sušenja ponovo zatvoriti sjajem).