2mbeautyhr.hr
Besplatna dostava za kupnju iznad 350 HRK
Više načina plaćanja

ALATI ZA SAVRŠENU MANIKURU

Uz pravilnu i kvalitetnu pripremu nokta možete nositi nokte bilo koje dužine bez straha da će vam puknuti. Manikura je garancija za dugotrajne i kvalitetne nokte, a obožavamo ju zbog više razloga. Tehnika pripreme dovodi do širenja nokatne ploče zbog čega imamo veću površinu za aplikaciju gela/baza i boje. To znači da i oni s manjom pločom mogu imati prekrasne nokte. Još nešto - boja se nanosi dublje, ispod kutikule, što znači da izrast 'dolazi' kasnije i nokti su dulje nosivi - što se osobito sviđa klijenticama kojima nokti brzo rastu!

 

Metalni pribor

Pogurivač kožice prvi je korak svake kvalitetne pripreme. Zakrivljeni dizajn pogurivača pogoduje svakom obliku nokta i omogućava dublje podizanje kožice. Kliješta za kutikulu su oštre i oblika koji pogoduje brzoj i bezbolnoj obradi kutikule.

 

Brusilica JD300

Dolazi s Twist lock sustavom mijenjanja nastavaka i ima veliku kontrolu izlazne snage. Savršen je alat za uspješnu i kvalitetnu manikuru.

 

Dijamantni nastavci za manikuru

Pripremom se ploča nokta potpuno otvara i rezultat je povećana površina koja bolje podržava umjetne nokte. Kako bi postigli što bolji rezultat, koristimo dijamantne nastavke za obradu kutikule, uređivanje i uklanjanje kožice. Nastavci su pogodni i za manikuru i za pedikuru. Pronađi svoj savršeni nastavak klikom na sliku!